In fine, am fost numit expert intr-o cauza (faliment). dar in adresa instantei nu e precizat niciun obiectiv. Se face trimitere la o asa-zisa "foaie alaturata". Foaia alaturata e o cerere de mana, semnata=mazgalita fara nume in clar, fara stampila, fara nimic, doar scris de mana: cerere obiective SC XX SRL si atat.
De legal, stiu si eu ca nu e legal asa ceva. Dar ce pot face din pozitia de expert numit?
Mai mult, onorariul provizoriu nu a fost achitat si se si precizeaza acest lucru in adresa instantei.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Termen pentru camera de consiliu ar trebui sa-mi dea instanta...cum se procedeaza efectiv?
Sau cum ati proceda voi in locul meu si de ce? De ce nu s-a scris de catre instanta obiectivul, ce se incearca?
Sunt constient ca n- o sa vad bani pe aceasta expertiza niciodata, mai ales ca ar trebui stabilita dimensiunea unei datorii; daca expertiza convine, plateste, daca nu convine nu plateste. De ce nu se accepta onorariu estimativ facut de expert inante de depunerea expertizei. ??
Expertiza
iuly69
Am un dosar pe rol pe tema [speta ]anulare act proprietate ca asa vrea un vecin invocand fsptul ca , gardurile dintre proprietati sunt trase haotic ,la care ... (vezi toată discuția)