avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

o buna cunostinta de-a mea a fost inregistrata de aparatul radar intr-o localitate cu viteza de 101 km/h.a primit amenda pe care nu a contestat-o si i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 zile.am auzit ca este o posibilitate de reobtinere a permisului inainte de implinerea celor 90 zile.cum se procedeaza?(cerere,examen).
Cel mai recent răspuns: d_benone , utilizator 09:30, 26 Iulie 2009
Da, se poate reduce suspendarea in baza unei cereri adresata sefului de la circulatie dar se sustine un examen .Trebuie sa raspunzi la un test cu 15 intrebari .Iti trebuie minim 13 raspunsuri pentru a promova examenul. Testul se sustine in perioada de suspendare
multumesc la toti cei care mi-au raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la contestatie proces verbal depasirea limitei de viteza Florin111 Florin111 In speta mi s-a facut proces verbal pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 km/ora pe care l-am contestat in instanta ,iar pe fond ,desi necomunicata ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Ieri ,21.06.2023,soțului meu i s-a suspendat dreptul de a conduce ... JUSTMEMYSELF JUSTMEMYSELF Ieri ,21.06.2023,soțului meu i s-a suspendat dreptul de a conduce pe 90 de zile ,radarul înregistrând viteza de 107km/h ,limita în localitate fiind de ... (vezi toată discuția)