avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Pot fi scăzute salariile angajatilor din posturile ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Pot fi scăzute salariile angajatilor din posturile create in cadrul Programului POSDRU Romania Start-up?

Bună ziua,

Am o întrebare legată de Programul Romania Start-up. Una dintre condițile principale ale acestui proiect o reprezintă crearea a două locuri de muncă și menținerea acestora până în iulie 2016. În planul de afaceri prin care am obținut finanțare am menționat două sume pentru cele două salarii, valoarea aceasta este destul de mare pentru încasările firmei la începutul activității sale. Reevaluând situația financiară a firmei la finalul proiectului, am decis să reduc salariile astfel încât să pot asigura plata acestora din activitatea firmei. În condițiile în care în niciunul dintre documentele Programului nu este menționată obligativitatea de a menține salariile la același nivel, considerați că pot să scad salariile fără a avea probleme viitoare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:56, 19 Ianuarie 2016
In planul de afaceri pentru care ati primit subventia de 25.000 euro dvs ati facut previziuni privind salariile, ati bugetat acest plan cu salariile respective. Dvs trebuie sa respectati planul de afaceri pe perioada implementarii.
Adresati aceasta intrebare si catre cei care au fost beneficiarii proiectului, deoarece aceasta schema de minimis intra in obligatia lor de a urmari indicatorii pe care v-ati asumat sa-i realizati.
Parerea mea este ca nu puteti modifica salariile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru tineri fermieri SorinaCatalina26 SorinaCatalina26 Bună ziua, am vârstă de 19 ani sunt studentă și doresc să accesez fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei ferme sau ... (vezi toată discuția)
Start up nation Corpodeanddaniel Corpodeanddaniel Buna , as dori sa stiu in momentul in care accesezi un start up nation .. Si timp de doi ani nu merge afacerea si nu poti sa o mai susții.. vrei sa o închizi ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)