avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatii despre casatoria cu un cetatean strain
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatii despre casatoria cu un cetatean strain

Buna ziua am si eu o intrebare sunt stabilit in UK de mai bine de un an cu forme legale adica am casa inchiriata si lucrez cu acte in regula si de catva timp am cunoscut o fata din Rusia pe internet si am corespondat prin email si skipe si am ajuns la concluzia ca vrem sa intemeiem o familie impreuna.Intrebarea mea pentru dumneavoastra este Care este solutia cea mai buna pentru a ma casatori cu aceasta femeie aici in UK sau in Romania?Va multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:36, 23 Decembrie 2015
Sunt de parere sa va casatoriti in Romania.
Din pacate la ambasada noasra din UK nu se incheie casatorii. Daca va casatoriti in Romania va fi mai simplu ulterior pentru ca nu trebuie sa-l inscrieti / transcrieti pe cel englezesc, primiti certificat de casatorie romanesc.

Informatii despre casatoria in Marea Britanie gasiti aici:
[ link extern ]
Iar aici sunt detalii despre inscrierea certificatului:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria in uk Adriana3011 Adriana3011 Sunt cetetean roman sosita de curand in uk Si locuiesc impreuna cu logodnicul meu,cetatean britanic. Ne cunoastem de 7ani si am decis sa ne casatorim in uk. Nu ... (vezi toată discuția)
Mama romanca ,tatal englez ,copil englez marilena87 marilena87 Buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru va rog frumos,sunt intr-o relatie de 7 ani cu un cetatean englez,eu romanca si locuim in anglia, nu ... (vezi toată discuția)
Casatorie civila in uk marius-daniel marius-daniel as dori sa aflu cat mai multe despre casatoria in uk, suntem un el si o ea cetateni romani si nu stim unde trebuie sa mergem ptr acte, dak este ca in romania ... (vezi toată discuția)