avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie locuinta

buna detin o casa din care o camera de la constructia imobilului in 1935 a fost un atelier cu intrare separata din strada unde dupa revolutie si pina in acest moment functioneaza un magazin acum pt a mi se acorda acord de functionare de la primarie mi se cere schimbare de destinatie am obtinut certif de urbanism iar acum trebuie autoriz de constructie care ar fi pasii mentionez ca locuinta este intabulata pe parintii mei care sunt decedati pot face aceasta modificare fara a fi intabulat posed doar certif de mostenitor ms

Alte discuții în legătură

Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare destinatie spatiu URIAS URIAS Buna ziua, Subiectul prezentat de mine este urmatorul: vacinul mea si-a deschis un atelier reparatii Tv in anul 1995, eu fiind de acord cu acest atelier. De ... (vezi toată discuția)