avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in dosar trafic de droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in dosar trafic de droguri

Buna seara, as dorii sa stiu si eu ce inseamna o scrisoare care am primit-o, de la diicot sunt chemat ca martor dar nu spune de ce sau pentru ce , doar atat " in calitate de MARTOR, in cauza privind comiterea infractiunii pre. si ped. de art. 17 din Legea nr.194/2000 si art.2 alin. 1,2 din Legea nr. 143/2000.
Persoana citata are dreptul la un avocat, cu care sa se prezinte la termenul fixat "
ce este asta ? ce mi se poate intampla ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:12, 22 Decembrie 2015
Buna seara! In calitate de martor nu este nevoie sa fiti asistat de un avocat. VA trebui sa va prezentati la termenul stablit pentru a da o declaratie cu privire la fapta pentru care veti fi audiat.
Dvs ar trebui sa stiti mai bine de ce va cheama, din art. prezentate este vorba de trafic de droguri, va recomand sa mergeti cu avocat, calitatea de martor se poate schimba imediat in calitatea de suspect. Si daca va vizeaza pe dvs ca suspect principal, daca nu s-a efectuat in continuare urmarirea penala impotriva dvs, tot in calitate de martor va audiaza initial.
Da, este indicat sa mergeti insotit de avocat deoarece in functie de situatie greu mai puteti ajunge sa chemati avocat dupa aceea...
Este bine sa aveti avocat si pentru ca avocatul isi poate da seama ce este de facut in raport de problemele concrete.
De pilda, probabil ca va trebui sa ziceti ca ati cumparat droguri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de marijuana Catalinbarla Catalinbarla Am fost chemat la declaratii de catre BCCO respectiv brigada de combatere a criminalitatii , pentru o persoana de la care eu am achizitionat o singura data 0.7 ... (vezi toată discuția)
Posesie substante ilegale Tedy_r2 Tedy_r2 Salut, Am fost prins de catre jandarmerie, alaturi de un prieten cu 2 jointuri. acestia ne-au dus la cea mai apropriata sectie unde ne-au luat ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana pentru consum Codros Codros Am avut doua incidente in care am fost oprit de un jardarm si o data de un politist de la diicot in care am fost oprit si prins asupra mea in ambele ... (vezi toată discuția)