avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen fixat fara comunicarea intampinarii paratului- cum procedez?

Ieri am vazut pe site ca unui dosar in pretentii depus in Octombrie s-a stabilit termen in Ianuarie dar pina acum nu am primit Intampinarea daca a fost depusa de parat Ce-i de facut in acest caz trebuie sa merg la arhiva sau sa astept comunicarea ei prin posta
Va urez la toti participantii si administratorului de site SARBATORI FERICITE
pe ce cod de procedura va judecati ?pe vcpc?sau pe ncpc? intrucat pe vcpc nu era obligatorie comunicarea intampinarii.in schimb pe ncpc este obligatorie comunicarea intampinarii.Sunati la arhiva si intrebati daca va fost comunicata prin posta.
Art. 206 Noul Cod de Procedură Civilă Comunicarea întâmpinării Întâmpinarea Sesizarea instanţei de judecată
Categorie: Noul Cod de Procedură Civilă - Legea nr. 134/2010
Comentarii
1
Link

CAPITOLUL I
Sesizarea instanţei de judecată

SECŢIUNEA a 3-a
Întâmpinarea
Art. 206

Comunicarea întâmpinării

(1) Întâmpinarea se comunică reclamantului, dacă legea nu prevede altfel.


Intampinarea se comunica.
Daca nu ati primit intampinare si deja s-a fixat termenul de judecata (ATENTIE: sa nu fie termen administrativ!) atunci inseamna ca paratul nu a depus intampinare.

Sunt si astel de cazuri.
Va multumesc si va urez CRACIUN FERICIT

~~~~~

Pe NCPC va urez SARBATORI FERICITE



[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Conform art.201 NCPC Fixarea primului tremen de judecata(2)"Intampinarea se comunica de indata reclamantului , care este obligat sa depuna raspuns la intampinare termen de 10 zile de la comunicare .Paratul va lua la cunostinta de raspunsul la intampinare de la dosarul cauzei."Probabil ca, paratul nu a depus intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reiau întrebarea. este obligatoriu să se dea răspuns la o ... Carp Mircea Carp Mircea Reiau întrebarea. Este obligatoriu să se dea răspuns la o întâmpinare ? În cazul prezentat de mine nu a mai fost comunicată întâmpinarea pentru a i ... (vezi toată discuția)
Primul termen in instanta Mysti Mysti Buna ziua, sunt reclamanta intr-un proces de succesiune in instanța; deși toate părțile implicate sunt de acord iar pârâții au trimis cerere de ... (vezi toată discuția)
Este in termen o intampinare depusa la doua luni de la comunicare? MYK272est MYK272est Buna seara! Am deschis o actiune (modificare masuri privind copilul; stabilire domiciliu minor si autoritate exclusiva) in data de 2.11.2016. Aceasta ... (vezi toată discuția)