avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neinceperea urmaririi penale, declaratii martori lipsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neinceperea urmaririi penale, declaratii martori lipsa din dosar

Un cetatean mi-a daramat un gard.M-am adresat postului de politie ,iar domnul politai fiind prieten cu cel care mi-a daramat gardul,a propus neinceperea urmariri penale.Cand mi-a venit raspunsul de la procuror de NUP.declaratiile martorilor care au depus marturire in favoarea mea lipsesc.Cui trebuie sa ma adresez,pentru neregurle facute de politist.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:20, 24 Decembrie 2015
Faceti plangere la prim-procurorul parchetului impotriva ordonantei de neincepere a urmaririi penale.
Soluţiile de neurmărire şi netrimitere în judecată din NCPP sunt clasarea si renuntarea la urmarire penala, NUP nu se mai dispune din 01.02.2014.
Chiar dacă s-a constatat ca fapta exista nu întotdeauna este vorba de o infracțiune.
Mai degrabă ar trebui sa va gândiți la un proces civil.
Care este valoarea prejudiciului și care este motivul pentru care a dărâmat gardul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista obligatia comunicarii nup-ului inculpatului pe care l-am reclamat? eusaisapte eusaisapte Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)
Ordonanta nup-s-a procedat corect? Just-drept Just-drept Vecinul meu a depus plangere penala, a descris cauza si a pus intrebari. Politia a efectuat cercetari, apoi a intocmit un referat cu propunere de ... (vezi toată discuția)
Furt din mall...pedeapsa? floreastefan floreastefan Buna ziua! ziua trecuta am facut o greseala, in sensul ca am incercat sa sustrag din incinta unui magazin din mall 2 articole vestimentare in valoare de 389 ... (vezi toată discuția)