avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru mostenire

Suntem patru mostenitori a unui teren si unei case,doresc sa fac cadastrul,un mostenitor nu este de acord,putem demara actiunea ceilalti trei si daca da,care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: BadiuAdrian , utilizator 10:10, 28 Decembrie 2015
Dar pentru cel care nu s-a prezentat nu se va atribui un lot? De ce trebuie să i se stabilească sultă dacă se face ieşirea din indiviziune şi fiecare moştenitor va primi un lot corespunzător cu cota de moştenire deţinută? Mulţumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indiviziune Adelina2017 Adelina2017 Buna ziua!Se poate face ieșirea din indiviziune a unui teren împărțit in doua loturi,după ce a fost făcut cadastrul Per total și apoi separat numai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unchiul meu locuiește într-un imobil care este împărțit ... bogfie bogfie Buna ziua, Unchiul meu locuiește într-un imobil care este împărțit pe jumătate cu un alt proprietar, unchiul meu având 4 camere in partea stângă a ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar MITI78 MITI78 Pentru un partaj la notar in care toti mostenitorii sunt de accord sa obtina fiecare cate o bucata de pamant fara a fi nevoie de divizarea loturilor(pe titlu ... (vezi toată discuția)