avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe casa+teren+alte cheltuieli
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe casa+teren+alte cheltuieli

Bunn ziua,

Bunica mea a decedat si nu s-a facut taxa succesorala.Tata a primit notificare de plata a impozitului ca si cum ar locui la acea adresa. Aceste taxe includ cheltuieli de genul gunoi, iluminat stradal si paza comunala. Intrebarea mea este daca nu se locuieste la adresa trebuie sa plateasca aceste cheluieli?
Impozitul ma gandesc ca se plateste cand se va face taxa succesorala dar celalalte cheltuieli?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:08, 29 Decembrie 2015
Proprietarul datoreaza taxe si impozite pentru bunurile in evidenta fiscala,inclusiv pentru bunurile imobile-chiar daca acestea nu sunt locuite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune prin instanta parisor parisor Buna seara! Discutam despre succesiunea bunicilor mei care unul a decedat acum 12 ani si celalalt acum 30 de ani.Acesteia au 2 copii , unul care locuieste ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune - cine plateste taxele? Mihaiela Stoian Mihaiela Stoian Bunica mea a murit in urma cu 10 ani. La momentul respectiv, mama mea, fratele acesteia si bunicul meu au facut succesiunea. In urma cu 2 ani a murit si ... (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)