avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte proprietate sustrase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte proprietate sustrase

Buna seara. MAma mea a luat actul de proprietate al unui pămînt din casa fara a spune nimănui si i l a dat unei surori. Actul era pe numele mamei, dar vreau sa mentionez ca eu sunt cea care locuiesc cu ea si o îngrijesc. Mai am si eu vre un drept la pamint sau măcar cum aflu daca l au si vîndut? Va multumesc anticipat si un an nou cu sănătate va doresc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:41, 2 Ianuarie 2016
Proprietarul bunului teren ,in timpul vietii are dreptul sa dispuna de bunul proprietate
Puteti sa va interesati fie la administratia fiscala fie la oficiul de cadastru si intabularea proprietatilor
D-voastră veți avea vreun drept doar după decesul mamei . Până atunci dânsa poate face ce dorește cu bunurile sale , Doar dacă nu s-a semnat un contract de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere- punere in posesie DANUT112 DANUT112 Buna ziua, mama a decis sa treaca casa si pamintul aferent printr-un contract de intretinere, dar dupa decesul dumneaei,eu cum intru in posesie?ce acte ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face succesiune ? Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1. mama a decedat in data de 12.09.2004 2. dupa moartea ei am ramas 3 copii in viata, un nepot de la fiul decedat si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata ... AlinAlin32 AlinAlin32 Buna ziua, Unchiul si matusa mea au promis ca imi doneaza o bucata de pamint intravilan,conditia fiind sa fac eu actele si sa suport toate ... (vezi toată discuția)