avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna seara ,am sustinut un examen de ocupare a unui loc de munca ,am luat acel examen si la 2 zile dupa publicarea rezultatelor mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.Demisia am depus o in data de 17 decembrie.
Nu stiu cum sa procedez si cei de la resurse umane nu ma lamuresc!Cum trebuie sa procedez avand in vedere ca eu trebuie sa incep serviciul in data de 18 ianuarie iar cei de la noul loc de munca mi au spus sa ma prezint din data de 4 ianuarie.Pot pierde postul prin neprezentare?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters189725 , utilizator 12:04, 2 Ianuarie 2016
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz crucita crucita Buna ziua, Mi-am dat demisia in data de 2 noiembrie 2012, ma aflu in preaviz 20 de zile lucratoare. Mi-am gasit un alt loc de munca intre timp , la noul ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului. Mircic Mircic Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intimpla in cazul in care DEMISIONEZ si nu respect conditiile de preaviz (nu ma prezint la serviciu sau nu execut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneți ce sancțiuni pot ... emamari74 emamari74 Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneți ce sancțiuni pot primi dacă nu m-am prezentat la serviciu 3 zile (deoarece am cerut lichidarea la zi și firma ... (vezi toată discuția)