avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli judecata

am avut un proces pe granituire EU AVAND CALITATEA DE PARAT
1)-PRIMA INSTANTA a hotarat ca paratul sa-i acorde cheltuieli de judecata in valoare de 462 lei reclamantei, cu apel
2)-Apelul intentat de mine(parata): -se respinge ca nefondat si obliga la cheltuieli de judecata catre reclamanta in valoare de 1200 lei onorariu avocat . definitiva
Intrebare: Trebuie sa platesc 462+1200 lei?, sau doar 1200 lei
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:35, 3 Ianuarie 2016
Actiunea reclamantei a fost admisa, iar dvs. obligata la fond la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 462 lei , la care se adauga cuantumul cheltuielilor de judecata din apel, pentru ca ati declarat apel si ati pierdut. deci in total 462 plus 1200 lei= 1662 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes solicitat dupa judecarea cauzei - somatie de plata!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Reprezint o societate, care este debitoare intr-un litigiu in care creditoarea şi-a întemeiat acţiunea pe dispoziţiile OUG 119/2007. Actiunea ... (vezi toată discuția)
Granituire aordodi aordodi Buna ziua. S-a finalizat procesul de granituire prin care unul din vecini a cerut ca sa se stabileasca linia de hotar şi demolarea unor anexe construite ... (vezi toată discuția)