avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe spatiul nerezidential
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe spatiul nerezidential

Cu cei care ne-au vandut imobilul si nu si-au luat firma cu ei ce facem? Sau cu cei care si-au trecut-o in inactivitate lasandu-ne-o tot noua in casa? Sau cu doamna avocat care inca isi are sediul cabinetului si inca 2 firme in locuinta mea desi am rugat-o cat se poate de civilizat si in repetate randuri timp de un an si 10 luni sa rezolve ? Sau cu aceeasi dna avocat care si-a declarat una dintre firme pe numarul 23C desi la Primarie exista numai numerele postale 23 si mai nou (de 8 luni) si 23 A care imi apartin de la cumpararea imobilelor? Ne taram prin tribunale?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:45, 3 Martie 2016
Depuneti o declaratie la financiar in care spuneti ca in fapt acolo nu isi desfasoara activitatea nicio firma si spatiul este rezidential, este cel mai simplu. Sa va luati la lupta cu dna avocat, nu este cazul (ce-a veti cu dna?) :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie sau plata nedatorata??? iacobcristian iacobcristian Buna ziua am facut o gafa datorita increderii pe care o am(sau aveam)in oameni.Dupa aceasta intamplare probabil ca nu voi mai avea incredere nici in ... (vezi toată discuția)
Datorie firma non-bancara de tip platforma plati online Zikor Zikor Buna seara, In anul 2014, lucrand pe internet ca free lancer am fost platit de catre niste persoane din afara Europei, mai exact S.U.A. , iar aproximativ o ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata cu acte de mana acum 45 de ani danna_198512 danna_198512 Parinti mei au cumparat o casa cu teren cu acte de mana acum 45 de ani.Acum 3 ani un avocat i-a sfatuit sa dea in judecata primaria ptr dobandirea ... (vezi toată discuția)