avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Inchiderea unei firme care nu a functionat niciodata
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Inchiderea unei firme care nu a functionat niciodata

Fiica mea a deschis o firma cand era studenta acum 8 ani. Firma nu a functionat niciodata. S-au depus periodic declaratiile cerute de fisc si a fost suspendata de 3 ori. In ultimul an s-a depus la ANAF declaratia corespunzatoare. Acum doreste sa o inchida, dar ea locuieste la 300 km de sediul firmei, in alt oras si are un bebelus de 3 luni si nu se poate ocupa de asta. Va rog daca puteti sa ma indrumati daca se poate pas cu pas ce trebuie sa fac eu neavand cunostinte in domeniu si nici mijloacele financiare pentru a angaja pe cineva. De asemenea ce implicatii vin odata cu noul cod fiscal (legale si financiare). Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inchidere firma Petry Petry Am infintat o firma pe 3.03.2016 in ideea ca voi putea deschide o afacere.Din motive personale nu pot desfasura activitatea pe care doream sa o fac.Firma nu ... (vezi toată discuția)
Sfaturi contabile MARIA_c MARIA_c Buna ziua Am si eu nevoie de sfatul permanent al unui contabil in legatura cu tot ce inseamna ce face un contabil la o societate. Am un salon de cosmetica ... (vezi toată discuția)
Declaratia de inactivitate a firmei ContSters200730 ContSters200730 Buna seara, am fost contactata astazi de cineva de la FISC de pe raza orasului meu, pt a fi anuntata ca maine la prima ora sa merg sa depun declaratia de ... (vezi toată discuția)