avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vanzare automobil in strainatate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vanzare automobil in strainatate

buna ziua.momentan conduc in Italia o masina inmatriculata pe numele mamei mele care se afla in tara (evident am un contract de comodat care sa-mi permita asta).am un cumparator pt aceasta masina de origine italiana .intrebarea mea este: as putea sa vand masiina in italia acestui cetatean cu o procura facuta de mama mea(proprietarul masinii) pe numele meu ?evident tradusa si legalizata la un notar public(in tara)...multumesc anticipat pt raspuns

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina nemmy nemmy buna seara.vreau sa cumpar o masina sh din italia gasita de fratele meu la un proprietar italian mercedes a 160 din 1999.as vrea sa stiu si eu procedura pt ... (vezi toată discuția)
Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)