ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Catalin Manciu 
	    	Avocat

Catalin Manciu 
	    	Avocat	    

Catalin Manciu 
	    	Avocat

Catalin Manciu 
	    	Avocat	    

nemmy 
	    	Utilizator

nemmy 
	    	Utilizator	    

simonasobis	                   

Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)
	                    simonasobis	                   

Buna tuturor. Am si eu niste nelamuriri cu privire la inmatricularea unei masini. Speta este urmatoarea : masina este inmatriculata in Spania. As dori sa o ... (vezi toată discuția)

marian89	                   

Buna ziua,
Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
	                    marian89	                   

Buna ziua,
Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)

Gheorgheni Alina G	                   

Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)
	                    Gheorgheni Alina G	                   

Mai nou, notarii refuza sa legalizeze traducerile brief-urilor daca nu se prezinta si originalul...brief-ul original e la politie..in acest caz cand imi cere ... (vezi toată discuția)