avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca sau in specialitatea studiilor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca sau in specialitatea studiilor?

Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca "Sef centru reparatii" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii superioare tehnice.
Intrebarea mea este daca acesti doi ani sunt considerati "vechime in specialitatea studiilor absolvite", pentru a putea concura la o functie publica care solicita acest lucru?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:47, 5 Ianuarie 2016
Se pot lua in conditiile in care pentru ocuparea acelei functii s-au solicitat studii superioare tehnice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor danielioana danielioana Buna ziua. Am fost angajat doi ani la o reprezentanta auto ca \"Sef centru reparatii\" (in COR, am gasit codul 134905), fiind absolvent de studii ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am o intrebare, daca poate cineva sa.mi raspunda: la ocuparea functiei de inginer la un spital, pentru stabiliorea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor danielioana danielioana Buna ziua. Functia de \"director tehnic\" (detinuta in cadrul unui service auto) este considerata vechime in specialitatea studiilor absolvite (studii tehnice) ... (vezi toată discuția)