avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O parere referitoare la relatiile de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O parere referitoare la relatiile de munca

De cand m-am angajat la o firma, timp de 9 luni de zile, s.a lucrat suplimentar de cat programul respectiv de 8 ore. Se taie din bonuri si salar, comportamentul sefilor este incompetenta fata de subalternii. "Pilele" din aceea firma, cand vroiau sa fie invoite nu se facea nici un formular, vorbeau cu sefii si erau vazuti in ochii buni si cand li se cerea ca sa se faca norma pe fiecare sectie ele faceau 30, 40 %, si care erau simplii muncitorii li se cereau cat mai mult ca sa li se poata da si celor cu 30, 40 %. Unde pot sa fac o plangere pe motiv ca nu mi-au dat de lucru, ca am incercat sa le explic din ce motive m-am invoit pentru o ora, dar nu au inteles si m-au fortat sa imi dau demisia. Cand se vine de la ITM Miercurea Ciuc sunt anuntati cu 2, 3 saptamnii inainte ca si cum totul ar fi in regula. Dar sunt multe neregulii in primul rand, comportamentul, salariile, modul de lucru, nu exista spor de toxicitate, si nici de vechime. La ei cand vin cei de la ITM Miercurea Ciuc, ne ameninta ca daca gresim la intrebarile care ni se adreseaza ne dau afara. Sefa mea in loc sa imi dea de lucru m-a umilit fata de colegii si m-a insultat. Fiind presata sa imi dau demisia. Ce as putea sa fac?

Alte discuții în legătură

2 carti de munca diana123456 diana123456 pe la inceputul anului trecut (februarie) m-am angajat la o firma cu sediul in miercurea ciuc, eu fiind din bucuresti..activitatea o puteam desfasura de ... (vezi toată discuția)
Concedierea fortata alinnicolae alinnicolae Salutare tuturor, Problema mea a inceput cu un concediu medical timp in care patronul societatii unde lucrez m-a sunat si m-a amenintat ca daca nu ma intorc ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul - amenintari, jigniri, recuperare salariu pustoaika pustoaika Buna seara, ma confrunt cu o mare problema si nu stiu la cine sa apelez, de unde sa incep. Sunt angajata din 15.11.2013 la o firma de contabilitate, dupa ... (vezi toată discuția)