Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic

Gabriel Amironesei 
	    	Consilier juridic	    

bossman 
	    	Utilizator

bossman 
	    	Utilizator	    

mauzer 
	    	Utilizator

mauzer 
	    	Utilizator	    

Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

mauzer 
	    	Utilizator

mauzer 
	    	Utilizator	    

ccoco	                   

buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)
	                    ccoco	                   

buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)

caprice	                   

Este posibil ca o societate X sa dea printr-u ctr de comodat unei societati Y dreptul de folosinta/exploatare gratuita asupra unui teren(proprietate ... (vezi toată discuția)
	                    caprice	                   

Este posibil ca o societate X sa dea printr-u ctr de comodat unei societati Y dreptul de folosinta/exploatare gratuita asupra unui teren(proprietate ... (vezi toată discuția)

nicolaus	                   

Am o problema , in ianuarie am observat pe portalul trbunalului ca firma mea este in dizolvare ceruta de ORC! Am fost si m-am interesat de ce si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
	                    nicolaus	                   

Am o problema , in ianuarie am observat pe portalul trbunalului ca firma mea este in dizolvare ceruta de ORC! Am fost si m-am interesat de ce si mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)