avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cas
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cas

Buna seara ..Locuiesc la tara si nu am venituri,traiesc din cresterea nimalelor si cultivarea pamantului dar am sotia lucrand cu contract de munca si fiind asigurata in Italia si normal ca ma ajuta si pe mine cheltuielile curente din tara ..Va rog sa imi spuneti daca sunt obligat sa platesc CASS..Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa faca cineva care nu are bani de rata sa nu ii fie luata casa? andras_paula andras_paula Buna ziua! Am o verisoara a carui sot a facut un imprumut in Italia care nu l-a platit intergral( vreo 3000E).In tara are pe numele lui o casa + pamantul ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere din strainatate? cat? cum? pandelica cristian pandelica cristian Lucrez in afara tarii cu un contract pe 18 luni din care s-au scurs deja 3 luni. Copilul meu este student in anul 1 incepand cu acest an. M-am achitat de ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pentru un an din urma Georgiana0508 Georgiana0508 Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire si va rog, daca se poate sa ma ajutati: Sunt studenta si pentru a ma inscrie la medicul de familie mi s-a solicitat ... (vezi toată discuția)