avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa faca cineva care nu are bani de rata sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa faca cineva care nu are bani de rata sa nu ii fie luata casa?

Buna ziua!
Am o verisoara a carui sot a facut un imprumut in Italia care nu l-a platit intergral( vreo 3000E).In tara are pe numele lui o casa + pamantul aferent.
Poate sa treaca casa pe numele fetelor lui , are 3 fete minore, prin vanzare cumparare ca sa nu ii fie luata casa de catre banca?
Sau ce poate sa faca in conditiile in care nu are bani de rata si el a venit in tara fiind in somaj?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:13, 16 Februarie 2011
casa e doar pe numele lui sau este bun comun cu sotia ?
de principiu ar fi bine daca ar face un contract de vanzare cumparare insa nu mi se pare o suma asa de mare ca sa se ajunga la executare.
acolo in italia nu avea asigurare ?
nu poate face nimic sa nu mai plateasca o perioada tinand cont ca a fost dat in somaj ?
de ce nu cauta alt loc de munca sa poata iesi din aceasta situatie ?
Da, ar trebui sa isi caute un loc de munca in Italia.
Desi suma nu ar fi mare pentru o banca se poate proceda la executarea silita.
Va mai plati si cheltuielile legate de executarea silita in acest caz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debitor în comă: poate banca executa silit imobilul deținut de acesta dacă nu plătește girantul? Ali a Ali a Bună ziua, soacra mea are un împrumut la Țiriac Banks nu a plătit la timp, i sau adăugat penalizări și sa ajuns la o suma de 60000,între timp a ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit Anca neagu Anca neagu Buna. In urma cu 5 ani am facut un imprumut in italia. Am platit 2 ani dupa care nu am mai reusit. Ma sunau imi trimiteau plicuri prin posta....de 2 ani sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita casa nicoleta v nicoleta v buna ziua va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru o femeie foarte amarata ,in urma cu mult iani seful restaurantului unde lucra a facut un imprumut pe ... (vezi toată discuția)