avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

buna ziua,sunt in concediu de crestere copil,iar anul acesta in luna august termin scola postliceala sanitara,la zi.Vreau sa va intreb,daca in luna decembrie,se incheie cei 2 ani de concediu,mai pot primii somajul dupa terminarea scolii,dupa ce se incheie concediul?va rog raspunsul
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:27, 6 Ianuarie 2016
1. - Pentru a beneficia de indemnizatie de somaj tin calitate de absolvent rebuie sa va inregistrati la Agentia de Somaj in termen de 60 de zile de la data absolvirii.
- Dar nu puteti beneficia in acelasi timp si de indemnizatia de somaj si de indemnizatia pentru CCC.

2. Daca ati intrat in CCC din calitatea de salariat puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca va inceteaza contractul individual de munca din motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc danam82 danam82 Buna seara! In timpul concediului crestere copil poti sa te inscrii la o postliceala?are importanta ca in ccc a intrat din somaj?multumesc (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil oana8989 oana8989 buna ziua.am nascut pe 12 iulie.in cat timp trebuie sa depun actele pentru CCC si de la ce data intru in concediu dupa depunerea actelor?multumesc (vezi toată discuția)
Master - somaj - cic1 - concediu medical - cic2 P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...ma aflu in cic pana pe 22 noiembrie, cand fetita implineste 2 ani. Am intrat in cic dupa terminarea masterului(iulie 2010), ... (vezi toată discuția)