avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie Emag
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie Emag

La data de 20.12.2015 am facut o comada la emag care a fost achitata cu card bancar iar pana la 06.01.2015 produsele nu au plecat de la vanzator chiar daca termenul de livrare era de 24 ore . Am sunat la ei si au spus ca produsele nu se afla pe stoc cu toate ca la momentul efectuarii si platii comenzii figurau pe stoc .
Cum pot sa rezolv aceasta problema? Pana la 30 decembrie 2015 la fiecare discutie telefonica am fost informat ca sunt foarte aglomerati si se va face livrarea dar dupa 1 ianuarie produsele nu se mai afla pe stoc ... Este Legal ????

Multumesc

Alte discuții în legătură

Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in situatia ... loredanaiorgu loredanaiorgu Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez in situatia aceasta: Doresc sa vand prin intermediul unui magazin online corpuri de iluminat care nu ... (vezi toată discuția)
Comanda online - neonorata ionita_add ionita_add Buna seara, In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a ... (vezi toată discuția)