avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din concediul de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din concediul de crestere copil

Buna ziua, avem o angajata care ar trebui sa revina din concediul de crestere copil in varsta de pana la 2 ani, doar ca ea vrea sa beneficieze de somaj. Mai sunt obligatorii cele 6 luni in care angajatorul trebuie sa ii asigure un loc de munca sau e suficient preavizul de 20 zile lucratoare? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme cu reintoarcerea la munca dupa ccc ValeaJiului ValeaJiului In aprilie ar trebui sa revin in campul muncii, dar angajatorul meu mi-a dat de inteles ca nu ar mai avea nevoie de mine, ca postul meu nu ar mai exista. As ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal, maternitate, cresterea copilului para24 para24 Daca poate cineva sa ma ajute as avea si eu o nelamurire in legatura cu concediul de risc maternal. As vrea sa stiu daca iau acest concediu de 120 de zile(o ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la munca dupa concediul de crestere a copilului aaa123 aaa123 speta: peste 2 luni de zile trebuie sa ma intorc la locul de munca, numai k sefa (patroana mea) mi-a transmis ca ma va da afara (nu ma va mai primi la ... (vezi toată discuția)