avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Copilul meu are amenzi - cum ma afecteaza la impozit?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Copilul meu are amenzi - cum ma afecteaza la impozit?

Copilul meu, care are acelasi domiciliu cu mine, are amenzi si un impozit pe o masina care nu mai exista, neplatite de ani de zile. Cum ma afecteaza pe mine la plata impozitului pe locuinta, conform noului cod fiscal ???

Alte discuții în legătură

Impozite si alte amenzi neachitate tatianahalit tatianahalit Am de achitat impozit pe casa si conform noului cod de procedura fiscala,art.165,la impozite locale trebuie achitate amenzile daca exista si apoi impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Taxe locale cod fiscal dudaewvlro dudaewvlro am fost la primarie sa platesc impozitul la masina si casa si au zis sa platesc mai intai o amenda mai veche de 210 lei ca nu mai merge. In noul cod fiscal e ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit de la primarie taxe locale traian_mst traian_mst Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ... (vezi toată discuția)