avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce cai de atac am in penal impotriva incheierii de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ce cai de atac am in penal impotriva incheierii de respingere a recursului cf. art. 29 (5) din Legea 47/1992

Judecatorul de camera preliminara n-a motivat in fapt si de drept incheierea prin care a respins recursului cf. art. 29 (5) din Legea 47/1992, motiv pentru care aceasta este nula de drept. Ce cai de atac pot formula impotriva acestei incheieri?
Cel mai recent răspuns: Ana . , Consilier juridic 08:07, 14 Ianuarie 2016
Multumesc
Cu placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la decizia din camera preliminara florinel114 florinel114 Buna dimineata,cum pot sa fac contestatie la decizia din camera preliminara data de tribunal si unde trebuie sa o depun,eventual daca imi dati un model si in ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atacata o hotarare a camerei preliminare din ianuarie 2015 de catre persoana vatamata si partea civila ? rrocambole rrocambole CUM POATE FI ATACATA O HOTARARE A CAMEREI PRELIMINARE DIN IANUARIE 2015 DE CATRE PERSOANA VATAMATA SI PARTEA CIVILA ? Doresc sa precizez ca in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara-decizia este definitiva daca nu depun exceptii mezgageza mezgageza intr-un dosar in camera preliminara decizia ramane definitiva daca inculpatul nu depune exceptii.....daca depun exceptii si resping am drept de ... (vezi toată discuția)