avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme la primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme la primarie

am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , adeverinta trebuindu-mi pentru subventie la APIA,motivand ca daca nu pot prezenta titlul de proprietate nu imi da adeverinta, mentionez ca nu am titlu pentru ca terenurile au fost cumparate fara titlu de parintii mei prin anii 1996 de la cetateni unguri din satul vecin care este sat unguresc,va mai spun ca locuiesc in jud Covasna si primaria este in acelasi sat la fel ca si angajatii de etnie maghiara,mai spun ca detin doar o hartie de mana semnata de fostii proprietari si de parintii mei,terenurile au fost identifcate si masurate de agentul agricol al aceleiasi primarii, eu am platit impozit pe acele terenuri in fiecare an. As vrea sa stiu daca au voie sa faca asa ceva si ce sfat imi dati mie ,ce as putea face?. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:47, 7 Ianuarie 2016
Luati legatura cu cei ce v-au vandut terenul si intocmiti contract de vanzare cumparare la notar. Ei au titlul de proprietate iar la primarie aceste terenuri figureaza tot pe numele lor deocamdata, asa ca nu au cum sa va elibereze adeverinta cei din primarie atat timp cat terenurile nu sunt pe rolul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la primarie petre86 petre86 am o problema cu angajatii primariei din satul vecin care refuza sa imi acorde adeverinta pentru terenurile pe care le detin si care se afla pe zona lor , ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului de proprietate dacris dacris Buna seara. Dupa decesul parintilor mei am mostenit cateva suprafete de faneata si livezi undeva intr-un sat de munte.Zilele trecute am aflat despre niste ... (vezi toată discuția)