george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

“Următoarele sume nu sunt incluse în veniturile salariale şi nu sunt impozabile, în înţelesul impozitului pe venit:
« k1) veniturile din salarii realizate de către persoanele fizice cu handicap grav sau accentuat;»”
ca
nu sunt venituri impozabile, în înţelesul impozitului pe venit, veniturile realizate în mod individual din exercitarea unei profesii libere de către persoanele cu handicap grav sau accentuat.
~ final discuție ~
 Iohana27	                   

Buna ziua,
Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)
	                    Iohana27	                   

Buna ziua,
Stie cineva daca s-a modificat legea prin care persoanele cu handicap erau scutite de impozit pe salariu? Daca da, ma puteti ajuta si cu o ... (vezi toată discuția)

Pannik	                   

Salut.
Am si eu o intrebare.
Persoanele cu handicap accentuat si grav mai beneficiaza de scutirea la plata impozitului pe venituri salariale ?
Stiu ca cf ... (vezi toată discuția)
	                    Pannik	                   

Salut.
Am si eu o intrebare.
Persoanele cu handicap accentuat si grav mai beneficiaza de scutirea la plata impozitului pe venituri salariale ?
Stiu ca cf ... (vezi toată discuția)

sirbualexandru	                   

mentionez ca am certificat de handicap gradul 2 accentuat dobandit pe 16 oct. 2014 ,am trimis la serv un examplar (mentionez ca sunt politist)si mi-a venit o ... (vezi toată discuția)
	                    sirbualexandru	                   

mentionez ca am certificat de handicap gradul 2 accentuat dobandit pe 16 oct. 2014 ,am trimis la serv un examplar (mentionez ca sunt politist)si mi-a venit o ... (vezi toată discuția)