avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur fashion days
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur fashion days

Buna ziua, am cumparat un tricou si a fost mic si am facut retur la el, cei de la fashion days au primit tricoul dar eu nu am primit bani. Scrie ca in 14 zile primesc, problema e ca ei tot imi trimit mail sa le dau contrul iban si le-am dat de 3 ori pana acum si tot nu mi-au trimis banii. Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Colet retur fashion days pierdut Beatrice B. Beatrice B. Buna ziua, am facut un retur catre Fashion Days in 2 colete lipite intre ele peste care s-a aplicat un singur AWB pe unul dintre colete. La destinatie a ajuns ... (vezi toată discuția)
Probleme la retur AlexOprea20 AlexOprea20 Buna seara, numele meu este Alexandru Oprea, iar in urma cu 1 zi, am cumparat fizic un articol vestimentar de la Lee Cooper din Plaza Romania (Bucuresti). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema foarte mare cu fashion days, care nu ... Elena 1425 Elena 1425 Buna ziua! Am o problema foarte mare cu Fashion Days, care nu imi mai trimite codurile de retur ( fara ele nu pot face retur la easy box). Sunt si client ... (vezi toată discuția)