avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am o problema foarte mare cu Fashion Days, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am o problema foarte mare cu Fashion Days, care nu ...

Buna ziua! Am o problema foarte mare cu Fashion Days, care nu imi mai trimite codurile de retur ( fara ele nu pot face retur la easy box). Sunt si client genius, ei comunica retur gratuit 60 de zile, expediere imediata etc. Am sunat timp de 1 luna de zile si imi trimit codurile doar dupa ce sun..Ce pot face? Este un comportament total abuziv, impiedicandu-ma sa fac retur...
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:12, 30 Martie 2023
Puteti renunta la serviciile/ofertele dumnealor, face plangere la ANPC daca nu respecta ceea ce spun in regulament...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)
Retur refuzat din cauza termenului de 14 zile keenox keenox Am o problema cu un comerciant care nu mi-a acceptat un retur. Produsul a fost primit in data de 25.07.2024 si am notificat comerciantul in data de 09.08.2024, ... (vezi toată discuția)