avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament in Popesri Leordeni - probleme cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament in Popesri Leordeni - probleme cu racordarea la Enel

Buna seara,
Va scriu cu referire la apartamentul pentru care urmeaza sa semnez contractul de vanzare cumparare, care urmeaza a fi predat "la cheie", racordarea la gaze fiind deja facuta insa avizul de racordare la Enel nu este inca eliberat.

Viitoarea (posibila) vecina cu care am facut cunostinta sustine ca s-a interesat la Enel in ceea ce priveste intarzierea racordarii, raspunsul pe care l-a primit fiind ca avizul nu va fi acordat si ca intre timp a fost suspendat si avizul de amplasament.

In conditiile in care parte din suma urmeaza a fi achitata prin credit ipotecar, iar opinia legala a fost pozitiva, este posibil ca blocul sa fie in ilegalitate iar cabinetul de avocatura cu care lucreaza banca sa nu fi cercetat acest aspect? Unde anume as putea sa ma interesez personal si sa ma asigur ca nu ma expun unui astfel de risc?
Va multumesc anticipat pentru raspuns si indrumari.
O seara cat mai frumoasa!

Alte discuții în legătură

Abuzuri enel nitsoc nitsoc Buna ziua In anul 2012 am depus cerere de racordare la Enel pentru noul nostru sediu construit prin forte proprii. Prin avizul de racordare ni s-a impus ... (vezi toată discuția)
Informare viitorsomer viitorsomer Buna ziua, sunt un fost angajat al companiei Enel, actualmente somer deoarece compania si-a inchis punctul de lucru, cel mai apropiat punct enel fiind acum cam ... (vezi toată discuția)
Extindere retea de gaze Mariana.ivascu82 Mariana.ivascu82 Strada pe care locuiesc nu a fost prinsă în proiectul initial de racordare la rețeaua de alimentare cu gaze și aș dori să stiu dacă, legal, primăria ... (vezi toată discuția)