avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii la angajatori diferiti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii la angajatori diferiti

Buna ziua!
Am un salariat nou caruia i-am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de 6 luni, cu timp normal de 8 ore/zi. Astazi m-a anuntat ca ar dori sa mai incheie un contract de munca la un alt angajator cu timp partial de 1 ora/zi. As dori sa stiu care este durata maxima legala? Se stabileste pentru persoana ? Sau legea se aplica pentru fiecare contract in parte? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: FinlandDream , utilizator 13:56, 7 Septembrie 2017
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea lucrului in 2 locatii/contracte Cornelissa Cornelissa Este legal ca un profesor din invatamantul superior sa fie platit norma intreaga (8 ore/zi) timp de o luna de zile ca verificator tehnic la o lucrare a unei ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții medic Medicspecialist Medicspecialist Sunt angajat medic specialist la spital clinic cu norma intreaga. Pot avea și norma intreaga asistent universitar? (vezi toată discuția)
Buna ziua.am dreptul de a avea cumul de functii, contabil la ... cordeamon1ca@yahoo.com cordeamon1ca@yahoo.com Buna ziua.Am dreptul de a avea cumul de functii, contabil la doua unitati de invatamant( angajatori diferiti) avand contract de 8 ore la fiecare?. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)