avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare casa

Buna ziua,

Am gasit o casa la pret foarte convenabil, singura problema este ca pe camera din spate mai exista la etaj inca un proprietar aflat in conflict cu actualii proprietari. Inclusiv cand am fost sa vizionam a fost foarte agresiv, nu ne-a dat voie sa facem fotografii casei etc. E clar de ce e pretul foarte mic. Problema este ca ar trebui sa luam acorduri pentru cam orice am vrea sa facem casei. Daca vindem camera de sub ei si adiacenta cuiva din familie , acea persoana devenind unicul nostru vecin, mai e nevoie sa cerem acorduri de la acea persoana? Sau fiind cu totii in acelasi imobil trebuie obtinute acorduri de la toti?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Probleme familiale vios71 vios71 Buna ziua, Datorita problemelor de sanatate ale parintilor mei de curand am convenit impreuna cu famila sa ne mutam la ei. Au un apartament cu 3 camere in ... (vezi toată discuția)
Inundata in mod repetat de vecin UtilizatorAndreea UtilizatorAndreea Locuiesc la etajul 4, iar deasupra mea exista o mansarda. Mansarda are un balcon deschis care se suprapune cu jumatate din camera mea mare. De fiecare data ... (vezi toată discuția)
Executie acoperis in schimbul uscatoriei ? Miresilvia Miresilvia Sunt din Timisoara si intampin urmatoarea problema: Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari. Anul trecut la una din scari s-a ridicat acoperisul pe partea ... (vezi toată discuția)