avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incasare numerar de 10120ron de la o persoana in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incasare numerar de 10120ron de la o persoana in aceeasi zi

asociatia de proprietari poate incasa de la un locatar cotele de intretinere in valoare de 10.120ron?
Cel mai recent răspuns: pavelescuC , utilizator 10:08, 29 Iunie 2016
Felicitari!
Multumesc!
Am facut 2 chitante in doua zile consecutive.
Din pacate, respectivul proprietar nu a dorit sa mai plateasca si comisioanele bancare pentru transfer, asa ca a achitat numerar.
Am facut 2 chitante in doua zile diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil persoana fizica lilicu lilicu Doi investitori imobiliari , persoane fizice inregistrate in scop de TVA vand dupa 09.05 2015 un apartament de 30000euro unei persoane fizice. Se vor emite ... (vezi toată discuția)
Legea 70/2015 privind disciplina financiara SandrinaM0ldovan SandrinaM0ldovan Referitor la legea 70/2015, cea care inlocuieste OG 15/1996 privind intarirea disciplinei financiare, intalnesc opinii diferite privind modul in care se pot ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)