avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prezenta la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prezenta la Curtea de Apel

Nu vreau sa ma mai prezint la Curtea de Apel Suceava pentru ca inculpatul nu are nimic in proprietate si nu pot ridica pretentiile finaciare pentru defaimare. Ce se intampla daca nu ma prezint ?
Si sincer daca nu mai am avocat care ma si descurajat ca nu castig nimic ce pot discuta eu acolo sau ce se discuta?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.1 din Regulament ( in singur semn de intrebare este suficient)
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:10, 8 Ianuarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Daca ati fost audiat atunci puteti sa nu va mai duceti.
Daca va fi nevoie va citeaza instanta cu mandat de aducere si va duce un politist sa fiti audiat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va obliga nimeni sa mergeti la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal, citatie bianca98 bianca98 Am avut primul proces si judecatoare a zis data urmatorului proces si inca nu am primit citatie, Ar trebui sa ma prezint?? (vezi toată discuția)
Recurs pierdut din vina avocatului, recuperare onorariu simona simona  simona simona Buna ziua. Poate am norocul ca de acesta data,cineva dintre dvs. veti avea bunavointa a-mi lamuri o problema. Am avut un recurs la Trib.Bucuresti.Am avut ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)