avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cumparare imobil de la o firma aflata in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cumparare imobil de la o firma aflata in faliment

Buna ziua
Sunt pe cale sa achizitionez un apartament de la o companie care este in faliment (prin intermediul unui lichidator judiciar). In prezent pentru acest imobil sunt datorii la primaria locala. Zilele trecute am solicitat un certificat fiscal de la primaria respectiva si nu l-au eliberat spunand ca sunt datorii. Intrebarea mea este cine plateste aceste datorii? Sau tinand cont ca se vinde de la faliment se sterg sau se prescriu?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri...

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil de la o firma aflata in faliment alexgaga alexgaga Buna ziua Sunt pe cale sa achizitionez un apartament de la o companie care este in faliment (prin intermediul unui lichidator judiciar). In prezent pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita panc antonia panc antonia buna ziua! am si eu o intrebare, am o sentinta cu executate silita pentru suma de 39000 lei. Poate executorul sa/mi puna sechestru pe casa pt aceasta suma ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto teodorfekete teodorfekete Am cumparat o masina pe firma, in anul 2008 cu factura, am trecuto la primarie, pentru impozit de pe firma vanzatoare pe cea cumparatoare Deoarece firma ... (vezi toată discuția)