avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua! am si eu o intrebare, am o sentinta cu executate silita pentru suma de 39000 lei. Poate executorul sa/mi puna sechestru pe casa pt aceasta suma daca fac un angajament sa achit lunar pana la stingerea datoriei. va multumesc
Cel mai recent răspuns: panc antonia , utilizator 19:46, 1 Martie 2018
Dacă există acordul creditorului veți putea încheia convenția la care vă referiți.
pot vinde un apartament daca apar cu datorie la bugetul local

buna seara! Poate cineva sa-mi raspunda la cateva intrebari? In procesul de insolventa si faliment sant in faza de apel .Cred ca procesul va fi pierdut si aici.Am fost plecat din tara iar mama mea a angajat un avocat care la final a pierdut toate procesele.Am primit o somatie de la lichidatorul sindic iar sumele sant colosale,avand in vedere ca am avut deschis un bar iar sumele sant rostogolite,cu penalizari foarte mari.Proprietarul locatiei bunurile mi/a retinut toate bunurile le/a vandut si nu am putut recupera nimic de la el. Asadar daca voi pierde si apelul pot sa ma intorc cu actiune judec.impotriva primariei care de la o amenda de 1600 am de platit 71000 lei sau a lichidatorului sindic? Ce mai pot face? multumesc mult!

NU puteti vinde apartamentul daca aveti datorie la taxe si impozite locale pentru ca aveti nevoie de certificat fiscal in vederea instrainarii imobilului, iar eliberarea acestuia este conditionata de plata datoriei.
NU puteti sa va mai intoarceti impotriva primariei, insa ati fi putut sa contestati amenda, in termen.
Cat priveste lichidatorul judiciar, chestiunea este discutabila, insa in principiu NU puteti sa faceti mare lucru nici in acest sens.
multumesc mult !
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!!! monalisa1500 monalisa1500 am un SRL in lichidare. am inchis anul trecut. mi s-a deschis dosar pt neplata CAS-urilor. am avut probleme mari, am luat tepe de la colaboratori si am ajuns ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi-imposibilitate de plata a datoriei marimar114 marimar114 Buna ziua, am o mare problema cu un card de cumparaturi, in anul 2008 sotul meu a fost '' racolat'' de o angajata a unei banci,care a venit la firma unde lucra ... (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu mike_ mike_ Am doua procese, pentru fiecare am sechestru asiguratoriu pe diverse bunuri. Unul dintre ele l-am pierdut si am de plata o anumita suma, celalalt proces este ... (vezi toată discuția)