avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Medic rezident pe post, contract de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Medic rezident pe post, contract de munca pe perioada nedeterminata, fara examen de spacialitate dat

Sunt medic rezident pe post pe perioada nedeterminata, la un spital judetean. In urma unor probleme personale nu am dat examenul de specialitate, care s-a desfasurat in luna octombrie 2015.

Eu sunt angajat al spitalului platitor, urmand ca dupa efectuarea rezidentiatului si finalizarea sa sa merg la postul meu.

Avand in vedere ca nu am dat examenul de specialitate, unde imi pot desfasura legal activitatea?
Exista vreo metoda prin care spitalul imi poate desface contractul de munca avand in vedere ca eu nu am drept de libera practica (deci nu pot ocupa inca postul de medic specialist din spital)?
Activitatea se poate desfasura pana in octombrie 2016 in unitatea spitaliceasca cu care am contract pe perioada nederminata ca nivel salarial de rezident ultimul an, sub indrumarea unui medic specialist sau primar?

Eu nu as vrea sa renunt la postul meu, cum credeti ca ar trebui sa procedez?

In eventualitatea in care examenul se da si in martie 2016 am decis sa imi iau concediu fara plata, insa daca nu se va desfasura un asemenea examen in martie, cum ma pot duce sa lucrez in spitalul cu care am contract de munca?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
concediu de odihna Andreea C. Andreea C. Buna ziua. Sunt medic rezident angajat pe perioada nedeterminata la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie functionala ORL \"Dr Dan Hociota\",Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timp partial RSB RSB Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare: Un medic are norma de baza intr-un ambulator integrat al unui spital; el are un contract de munca ... (vezi toată discuția)