avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitatea de diriginte de santier si inginer ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitatea de diriginte de santier si inginer rezident, este considerata activitate de consultanta?

Daca firma in cauza, are un contract de prestari servicii cu o firma de consultanta, prestari servicii ca diriginte de santier, inginer rezident, firma in cauza poate fi considerata ca fiind firma cu prestare servicii de consultanta? Unde este explicitata clar activitatea de consultanta in codul fiscal?

Alte discuții în legătură

Activitatea de dirigentie de santier este considerata consultanta? romi-m romi-m Intrebarea mea este daca activitatea de dirigentie de santier poate fi considerata consultanta? Am un SRL si asi dori sa stiu daca in cazul in care prestez ... (vezi toată discuția)
Buna seara. activitatea de diriginte de santier este considerata ... Surub Surub Buna seara. Activitatea de, diriginte de santier este considerata consultanta sau este incadrata la alte tipuri de activitati ( prestari servicii, etc) ? Va ... (vezi toată discuția)
Codurile caen Sachelarescu Sachelarescu Vreau să întreb dacă este suficient certificatul de înregistrare fiscală(CUI) pentru PFA-Diriginte de șantier și care este codul CAEN pentru ... (vezi toată discuția)