avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transport de mobila sh din germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transport de mobila sh din germania

buna ziua, ma intereseaza ce acte sant necesare pentru un transport de mobila sh din germania ( mobila gasita pe strada / luata de la prieteni din casa ) transport efectuat cu un bus fiat ducato cu remorca de 1000 kg inscris pe persoana particulara

Alte discuții în legătură

Garantie auto abaeurope abaeurope Buna ziua, am achizitionat in urma cu o luna un furgon zero km marca FIAT DUCATO de la dealer AUTO COMO CONSTANTA ,in urma cu o saptamana am trimis masina in ... (vezi toată discuția)
Reglementari transport national si international in cont propriu suv sau utilitara cu remorca! blackmephisto blackmephisto Buna ziua, Sunt posesor al unui permis de conducere cu toate categoriile! Am doua autovehicule, un OPEL Frontera (2000 cmc/85kW, masa max 2450 kg, poate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am achizitionat si eu o autoutilitara fiat ducato ... CiprianApostol CiprianApostol Buna seara, Am achizitionat si eu o autoutilirara Fiat Ducato nou de la dealer din Pitesti Fara sa intru in prea multe detalii tehnice concluzia a fost un ... (vezi toată discuția)