avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducere durata timp de munca - salariata gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducere durata timp de munca - salariata gravida

Buna seara!nu reușesc sa va scriu pe forum sunt însărcinată si am 17 saptamâni am scrisoare medicală de la neurolog având probleme cu coloana pt trecerea la 6 ore si cu cerere semnată de mine dar angajatorul meu încă nu imi aproba pe motiv ca nu stie cum funcționează ca trebuie sa se intereseze dar încă nu stie imi puteți spune va rog cum funcționează ca sa ii pot arată ce trebuie sa facă pt ca am tot eu de suferit si de așteptat si o alta întrebare daca imi permiteți eu am acut cererea pe 7 si atunci mia semnat-o si ștampilato mia dat un nr de înregistrare ,trecerea la 6 ore se face din acel moment sau trebuie aa fie de luna viitoare u data de 1 ale lunii?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 12 Ianuarie 2016
Nu vi s-a intocmit act aditional la c.i.m. , in acest sens?
nu mi sa facut decat pe cererea facuta de mine o stampila semnatura si nr de inregistrare,imi spune ca nu stie cum functioneaza si ce trebui sa faca si asteapta raspuns de la contabila dar intre timp eu stau 8 ore la servici
Trebuia incheiat act aditional la c.i.m. in care se mentiona modificarea timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional de reducere a timpului de munca diana_i diana_i As avea o intrebare - de cate ori poate fi modificat timpul de lucru prin act aditional. Mai exact - angajatii nostri sunt cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pontaj - 11 ore/zi oanaolaru85 oanaolaru85 Buna ziua, Am urmatoarea situatie intr-un magazin: am doua fete angajate cu 40 ore/ saptamana, care nu sunt din localitate si care prefera sa lucreze zile cu ... (vezi toată discuția)
Oug 50 - am luat tzeapa ? boogie boogie Am tot fost pe la banca pentru consultarea unui Act Aditional vreme de 2 saptamani , aproape zilnic.Dupa ce m-au tot dus cu presul , ba ca nu e nevoie de ... (vezi toată discuția)