avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

sechestru asigurator

Fosta sotie pretinde ca eu ii datorez parte din pensia alimentara, ca i-am platit mai putin de 25% din veniturile mele. Cere plata unei sume, punerea in executare a sentintei prin care eu sunt obligat la plata pensiei si instituirea sechestrului asupra drepturilor mele in imobilul proprietatea ei. Voi cauta avocat si voi proba ca nu-i asa.
In timpul casatoriei, cand eu ma aflam la lucru in strainatate, folosinduse de diverse tertipuri, fosta sotie a obtinut ca locuinta bun común sa treaca in proprietatea fratelui sau, sa divorteze de mine fara stirea mea si dupa divort sa treaca locuinta pe numele ei ca bun propriu.
Ne-am judecat ani de zile si de curand am obtinut prin sentinta definitiva sa-mi fie recunoscut drept de proprietate in imobil. Am inregistrat sentinta definitiva la OCPI.
Deci, in acest moment in cartea funciara imobilul apare ca bun propriu a fostei sotii si se face mentiunea ca si eu am drept in imobil in baza sentintei definitive .......
Nu exista cote definite (se vor stabili in viitorul partaj)
¿Fosta sotie poate obtine inscrierea sechestrului asupra drepturilor mele in imobilul proprietatea ei?
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
cuziamusia, utilizator

Alte discuții în legătură

Instituire sechestru asigurator cuziamusia cuziamusia Fosta sotie pretinde ca ii datorez parte din pensia alimentara, ca i-am platit mai putin de 25% din venituri. A deschis actiune in care cere punerea in ... (vezi toată discuția)
Consultare- evacuare fosta sotie balcania balcania In ce conditii o pot scoate pe fosta sotie din locuinta mea daca apartamentul a fost achizitionat de mine inainte de casatorie.In instanta pronuntandu.se ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara intarzie ADANNA ADANNA As avea si eu cateva intrebari, va rog frumos. - In cat timp ar trebui sa primesc pensia alimentara?... ma refer si la cea retroactiva...Sentinta a sosit in ... (vezi toată discuția)