avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren

Buna ziua.Sunt Spasuc Ioan din loc.Tisa com.Bocicoiul Mare jud.Maramures.In registrul agricol,figurez cu 8 ari teren,insa acesta a fost vandut de bunica,fratelui ei fara titlu de proprietate,doar pe un simplu act de mana.Parintii mei,actualmente decedati au platit impozit pe teren,desi acesta este folosit de fiica fratelui,caruia bunica ia vandut terenul.Situatia continua pana astazi de peste 30 de ani.Ce se poate face in acest caz? Pot solicita banii inapoi pentru anii platiti pe impozitul de teren? Daca terenul sa vandut cu acte in regula de ce nu a fost trecut in registrul agricol pe noul proprietar? Ce se poate face in acest caz? Va rog frumos sa imi explicati cum stau lucrurile in aceasta privinta.
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
spasucioan, utilizator

Alte discuții în legătură

Gradina impartita pe 3 loturi - titluri de proprietate false/neconforme labuscapaul labuscapaul Buna ziua, am urmatoare speta: Gradina impartita pe 3 loturi ( 346,347,348) – titluri de proprietate falsificate/neconforme Avand in vedere ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate Alex.Bot Alex.Bot Povestea este in felul urmator: Bunicul meu, decedat, a detinut 2 hectare de teren (impartite in mai multe parcele), dintre care au fost vanduti 7 ari, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)