CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

AlexandraAleAle 
	    	Utilizator

AlexandraAleAle 
	    	Utilizator	    

AlexandraAleAle 
	    	Utilizator

AlexandraAleAle 
	    	Utilizator	    

AlexandraAleAle, utilizator
 AlexandraAleAle, utilizator 	
			~ final discuție ~
 KamiGh	                   

Buna ziua. Am plecat in Tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo cu un cetatean tunisian. Mentionez ca ulterior am transcris si in Romania actul de casatorie ... (vezi toată discuția)
	                    KamiGh	                   

Buna ziua. Am plecat in Tunisia in 1995 si m-am casatorit acolo cu un cetatean tunisian. Mentionez ca ulterior am transcris si in Romania actul de casatorie ... (vezi toată discuția)

lucicavoicu	                   

Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean tunisian de 4 ani. Din motive de neintelegere as dori sa divortez. Casatoria a fost facuta in Romania. Sotul meu este ... (vezi toată discuția)
	                    lucicavoicu	                   

Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean tunisian de 4 ani. Din motive de neintelegere as dori sa divortez. Casatoria a fost facuta in Romania. Sotul meu este ... (vezi toată discuția)

AlexandraAleAle	                   

Buna ziua,
M-am casatorit in luna noiembrie 2014 cu un cetatean Tunisian. Casatoria a fost efectuata in Tunisia si inregistrata si la autoritatile din ... (vezi toată discuția)
	                    AlexandraAleAle	                   

Buna ziua,
M-am casatorit in luna noiembrie 2014 cu un cetatean Tunisian. Casatoria a fost efectuata in Tunisia si inregistrata si la autoritatile din ... (vezi toată discuția)