avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare auto sh in stat intracomunitar
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare auto sh in stat intracomunitar

Buna ziua,
Doresc sa vand 2 autobasc.achizitionate si inmatriculate in Romania in 2006.,unei societati dintr-o tara membra UE.
Sunt platitor de tva si sunt inscris in ROI,la fel si societatea respectiva.
Care sunt pasii si documentele de intocmit?
Cu ce numere paraseste Romania respectivul,pana la destinatie si ce documente ii mai trebuiesc(asigurare,etc)
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Cerere de rambursare in romania pentru tva platit in italia avril_dor avril_dor Buna ziua, Pot cere restituirea TVA-ului platit in Italia la achizitionarea de marfa? Sunt SRL platitor de TVA inscris in ROI. Intreb pentru ca stiam ca la ... (vezi toată discuția)
Am o firma cu cod special de tva pentru achiziții intracomunitare. plătesc tva în românia dacă achiziționez o mașină din belgia de la cineva care aplică tva la marjă? stefymindrut stefymindrut Buna ziua, am o firma cu un cod special de tva, pentru achiziții intracomunitare. Vreau sa achiziționez o mașină de la o Pers. Belgia care aplică tva la ... (vezi toată discuția)