avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe locuinta +sedii PFA.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe locuinta +sedii PFA.

Buna ziua,

In situatia in care in locuinta pe care o detin am si doua sedii de PFA pentru copiii mei (CMI + traducator autorizat), dintre care una (CMI) nu are activitate aici, ce declaratii trebuie sa depun si ce impozite trebuie sa platesc in noile conditii de impozitare a locuintei?
Pot face contracte de comodat cu fiecare dintre ei pe o anumita suprafata, pentru a nu mi se impozita toata locuinta ca sediu de firma?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: MrDerpson , utilizator 13:37, 15 Ianuarie 2016
Redirectionati aceste intrebari si catre MFP.
Pagina lor este aici (lasati-le comment). Ei sunt cei in masura sa raspunda si sa clarifice TOT.
[ link extern ]

Acesta este una dintre situatii pe care MFP a ignorat-o total.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie impozit pe cladire stngraluca stngraluca Buna ziua, Sotul meu are un PFA cu sediul acasa (contract de comodat) si am o nelamurire asupra a ceea ce trebuie sa declar in noul formular ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate la sediu, fara deducerea utilitatilor anca_ro anca_ro Pare sa fie o intrebare pusa de multi, dar fara un raspuns clar, unii sunt de parere ca in cazul unui PFA cu activitate la sediu, fara deducerea utilitatilor, ... (vezi toată discuția)
Impozit locuinta si sediu pfa Titianu Titianu Cum este influentat impozitul pe locuinta, in cazul in care un spatiu din incinta acesteia este destinat si ca sediu PFA pentru unul din cei doi soti ... (vezi toată discuția)