horatiusasu 
	    	Utilizator

horatiusasu 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cristina69 
	    	Utilizator

cristina69 
	    	Utilizator	    

MILESCU	                   

Este adevarat ca membrii din conducerea sindicatului (ex:secretar general) nu pot fi concediati decat din motive disciplinare si nu din cauza desfiintarii ... (vezi toată discuția)
	                    MILESCU	                   

Este adevarat ca membrii din conducerea sindicatului (ex:secretar general) nu pot fi concediati decat din motive disciplinare si nu din cauza desfiintarii ... (vezi toată discuția)

utilizatorx	                   

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca un lider sindical scoala conform unui act administrativ Contractul Colectiv, are postul rezervat si NU PARTICIPA la ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatorx	                   

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca un lider sindical scoala conform unui act administrativ Contractul Colectiv, are postul rezervat si NU PARTICIPA la ... (vezi toată discuția)

utilizatorx	                   

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca un lider sindical de unitate scolara NU INTRA IN RESTRANGERE DE ACTIVITATE. Am studiat metodologia de restrangere, LEN art. ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatorx	                   

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca un lider sindical de unitate scolara NU INTRA IN RESTRANGERE DE ACTIVITATE. Am studiat metodologia de restrangere, LEN art. ... (vezi toată discuția)