avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada delegatie in strainatate/ diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada delegatie in strainatate/ diurna

Conform codului muncii la " Art. 44. [durata delegarii]
(1) Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile calendaristice in 12 luni si se poate prelungi pentru perioade succesive de maximum 60 de zile calendaristice, numai cu acordul salariatului. Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv pentru sanctionarea disciplinara a acestuia. "

Intrebarea este daca pot fi delegata in stranatate pentru o prima perioada de 60 de zile , apoi cu acordul meu sunt delegata pentru o doua perioada inca 60 de zile ,si o a treia perioada de inca 60 de zile ......pana la un an de zile ?
Trebuie sa fie cateva zile intre aceste perioade de delegatie in care trebuie sa fiu si in tara ? Voi fi platita pentru toate perioadele cat am fost delegata in strainatate ?

Alte discuții în legătură

Delegatie in strainatate sterpuciprian sterpuciprian cat se poate sta in delegatie in strainatate? exista limitari ? unde e scrisa legea daca e? multumesc. (vezi toată discuția)
Perioada delegare monicalirca monicalirca Avand in vedere prevderile art. 44. - (1) Delegarea poate fi dispusă pentru o perioadă de cel mult 60 de zile calendaristice în 12 luni şi se poate ... (vezi toată discuția)
Delegare promes promes Va rog sa-mi spuneti si mie pe ce perioada se poate face delegarea unui angajat la acelasi angajator(de pe un compartiment pe o sectie a unui spital sau ... (vezi toată discuția)