avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Modificare PFA in sediu fara activitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Modificare PFA in sediu fara activitate

Buna ziua. Incerc sa gasesc informatii despre modificarea sediului unui PFA si nu reusesc. Imi puteti spune, va rog, ce trebuie sa fac pentru a schimba sediul profesional cu activitate, intr-unul fara activitate, la aceeasi adresa? Si unde ar trebui sa depun. documentul respectiv?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 22 Ianuarie 2016
Laptop-ul este portabil,asa ca poate lucra la clientii,lasand sufrageria doar pentru locinta,nu?
Acum si telefoanele sunt portabile (desi pe vremuri toate erau cu fir), acum ce sa spunem, ca toate firmele desfasoara activitate la clienti caci patronii au telefoane portabile?
Vedeti ce scrie in certificatul constatator de la Registrul comertului, activitatea se desfasoara, unde? (si dezvaluiti-ne si noua, aici)

P.S. marirea impozitelor la primarie se face in functie de baza de date de la Registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firma 2016 Newstraffic Newstraffic Buna ziua , detin o societate pe care momentan nu mai lucrez , am un contract de comodat pentru sediu intr-un apartament si doresc sa stiu daca se va mari ... (vezi toată discuția)
Lmpozit cladire rezidentiala 2016 gheorgheroxana1971 gheorgheroxana1971 Posed un apartament cu 2 camere in sector 2 bucuresti unde am 2 contracte de comodat pentru un srl si un pfa pentru sedii sociale, in februarie am facut ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladiri 2016 pentru srl gabyy212 gabyy212 Buna ziua, Cum probabil au facut-o si multi altii inaintea mea, ma prezint si eu pe forum, in cautarea unor raspunsuri satisfacatoare. De cateva luni tot ... (vezi toată discuția)